Provvalskandidat, varför ska du rösta på mig?

Hej mina vänner.
Med stor glädje vill jag dela med mig något jag drömt länge om och som jag hoppas är min väg in till att vara en del av att skapa ett tryggare Sverige för mina kommande barn och dagens medborgare. Det är nämligen så att jag kandiderat till Riksdagen 2018. Ett tidigt engagemang som väcktes för människor och omvärlden. Att ständigt komma på lösningar istället för att borra ner mig i själva problemet blev min väg in i politiken. När jag ser ett problem ser jag även vilka möjligheter som finns för att komma på nya sätt att lära och förändra.
Som barn drömde jag alldeles för mycket och stort för min lilla ålder. Jag mötte motstånd hela vägen och än idag finns de t individer som tycker att jag är en drömmare med stora mål att förändra världen. Men jag tror på mig själv något enormt, jag har stått helt ensam i olika stadier i livet där jag inte fått den stöd jag bör haft men jag gnällde inte över det. Utan jag tog ansvaret över mitt liv och lyckades större än vad jag drömde om. Jag startade ett bolag redan som 19 årig utan stöd eller tro på min kapacitet utifrån. Minns starkt hur vissa individer skrattade åt mina drömmar och visioner. Men jag tog aldrig åt mig utan körde med min Zeina inställning; the sky is the limit!
Delmålen tog mig sakta men säkert mot det stora målet, att ständigt skapa möjligheter och sälja in behov i olika bolag. Att se människor och dess kapaciteter för att sedan erbjuda en plats i samhället genom arbete. Jag växte snabbt i rollen som chef och blev därefter regionschef. Större ansvar och större påverkan på att förändra arbetsgivares fördomar genom att utmana arbetsmarknaden. Idag jobbar jag internationellt, jag jobbar inte mot tydliga gränser utan jag har byggt min plattform för att kunna förändra på distans. Jag jobbar dagligen med att förändra den traditionella synen på olikheter som något negativt. Jag utmanar chefer i deras ledarskap och arbetssätt. Nu vill jag utmana och uppmuntra medborgare att ta ansvar över sina egna liv. Men ansvaret är delat i diverse olika sektioner, både högt och lågt! Men för att nå fram måste arbetslinjen ligga högt prioriterat.
Som Malmöbor gör det ont i hjärtat att se att det är lika många som går till jobb som de som är arbetslösa. Jag vill jobba emot dessa normer som många unga växer upp med och som normaliserar till en begränsad vardag . Jag vill ge dig verktygen för att inte stå utanför arbetsmarknadens förfogande. Jag tror starkt på att ALLA behövs, vi alla sitter på kunskaper som skapar och främjar ett bättre Sverige. Det gäller att finna dessa talanger och mata de med motivation vid tidigt skede för att skapa harmoni och delaktighet i samhället. En lyckad integration i enlighet med mina kunskaper och erfarenheter uppstår när öppenhet ligger i grund från båda sidorna och när skyldigheter inte anses som plikt utan en självklarhet. Som barn till flykting föräldrar kunde jag växa upp med förakt och utanförskap som en ursäkt för misslyckande. Men det skulle jag aldrig göra, jag såg möjligheterna och jobbade därifrån. Jag valde att inte vara en del av en taskig statistik, utan tog ansvaret över mitt liv. Därefter vill jag inspirera dig att finna din inre styrka till att vända olikheter till en fördel. Väck din inre Zlatan! För jag hoppas att jag får bollen för att leda drömmar till Mål.
Då trygghetsnäten i samhället har fått större hål och vi närmar oss  supervalåret. Så är det dags att visa folket vem som klarar att styra Sverige. För det är folket som bestämmer hur det ska se ut. Vi måste tillsammans arbeta för förändring. Jag vill lyfta och motivera unga människor och trygga vår framtid. De unga är vår framtid och de som ska föra vårt arv vidare. Mitt största hopp finns hos medborgarna. Dessa unga människor, kommer kanske inte i morgon men om ett par år föra folkets talan och arbeta framåt för ett bättre samhälle och en bättre värld. Tillsammans är vi starka. Supervalåret har börjat! Rösta rätt, rösta på Moderaterna.
 Vägen mot det stora målet är lång men med min tro och tydliga målbild så ska jag nå dit. Kanske inte just nu men jag fick in foten och alla steg räknas (stor som små). Vill du se mig representera Malmö I Riksdagen så uppskattar jag om du lägger en röst på mig. Jag star för tydlighet, öppenhet och allas lika värde. För vi alla behövs!
Vill du lyssna på min presentation kan du lyssna nedan annars klicka HÄR!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *