Malmö Näringslivsgala 2017

Ses vi på Malmö live den 13 februari? Då kommer vinnarna av Malmös näringslivsgala avslöjas. Det är nio kategorier som kommer att få diverse olika priser för olika utvecklingsområden. Mitt mål är att i framtiden medverka i olika kategorier. Jag personligen tycker att det är inspirerande och givande att lyssna och stötta hårt arbetande personer/bolag i deras utvecklingsarbete.

Jag personligen har varit med i olika kategorier tidigare som jag har vunnit pris inom. Jag hade då ett tydligt delmål som ett kvitto på mitt hårda arbete och något man lär dig är att våga tro på sig själv.

Du kommer bli utsatt för synpunkter, råd, förslag osv på hur du ska förverkliga din affärsidé. Vänner och familj kommer uttrycka att du kanske tar stora risker. Om du har en affärspartner så kan denne driva på för att utveckla företaget åt det håll som denne tror är rätt. Media och olika personer kommer försöker glida in på en räkmacka och styra upp verksamheten när det börjar rulla på.  Alla trycker på och vill vara med på ett eller annat sätt men det gäller att du är stenhårt konsekvent, Tro på din idé och håller fast vid den. Det är du trots allt som har skapat idén. Ditt liv kan byggas på andras åsikter men vill du etablera ett stabilt bolag måste du våga tro på dig själv och att ha en tydlig vision, ett mål med hela din idé.

Det är oerhört viktigt att man som skapare och entreprenör vågar tro på sig själv och sin idé,  i både med- och motvind. Visst ska man lyssna på andra och visst ska man våga ändra sig om det känns fel i magen men om det känns rätt i magen så håll fast vid det du tror på och driv det stenhårt framåt. Förvänta dig inte eller begär inte att din omgivning ska förstå din idé eller ens gilla den. Du har en vision om vad din idé ska uppnå, du har skapat den och ingen annan, hur gärna du eller de vill, kan förstå exakt din idé för de är inte du och de var inte med när du kom på idéen!

Du är unik och din idé är unik. Våga hålla fast vid det och du kommer att lyckas.

mng_banner_2017

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *