Bloggmingel inne i fantastiska Scandic Triangeln Malmö

God kväll mina fina.

Vilken dag jag haft, det hela började med ett utbrott på morgonen där mina känslor fyllde hela lägenheten. Ni vet det eviga- vad ska jag ha på mig dilemmat. Tårar, lite skrik och slutligen slog jag till garderoben då blev allt lite bättre. Körde på enkelhet, Svart och vitt med en touch av guld detaljer.

Efter jobbet var det att ta sig till skräddaren och testa byxor som jag lämnat över, och därefter springa in till MQ för att köpa en blus då jag tappa kvarg på min tröja som jag hade tänkt ha under bloggminglet. Men som tur har jag en grym kompanjon , min alldeles egna Sojka som alltid är min superhero. Bättre vän kan man inte ha!

dsc07754

Med min fina halva, Sojka så blev eftermiddagen mycket bättre än förväntat. Jag minglade och vann ett pris, så det kändes intressant och trevligt att träffa nya människor. Nu känner jag bara, NU JÄVLAS ska den här bloggen rocka och bli något stort. 08:an nöjer sig inte med lagom direkt, det ska bli stort och inspirerande för mina följare.

dsc07761

Jag, Sojka och lilla Elias.

dsc07777 dsc07781

Det sägs att alla tjejer som är super fashionista behöver en Gay- Jay, och jag är så glad att han och jag träffats. Vilken klippa och energi. Jag har nog hitta en Fashion friend här i Malmö. Ni får inte missa hans blogg, klicka HÄR

dsc07785

Ett stort tack till Käthe. Hon gjorde att jag kände mig bekväm och välkommen till minglet. vi hade många gemensamma nämnare och Tusen tack för priset. Ser fram emot att träffas.

 

En reaktion till “Bloggmingel inne i fantastiska Scandic Triangeln Malmö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *