ATT SOMNA OCH VAKNA MED ORO

I två dagar har jag inte mått så bra, ont i magen och ständig huvudvärk. Jag har känt en smärta i hela kroppen, så är det när man är sjuk. Jag vaknade i gryningen i morse. Jag trodde att jag skulle sova tills det blev lunch ungefär, eftersom de nya mörkläggande gardinerna gör sitt, men både omställningen med nya gardiner och att ha så ont inom sig gjorde sitt. Ibland kan jag inte kontrollera mina känslor, för en sekund när jag vaknade så föreställde jag mig hur livet skulle bli om något hemskt händer de jag älskar både kärleken, familj och vänner. Då fick jag en så stark värk i min kropp nästan så att jag inte kunde andas mera. Fy Zeina, aldrig mer sådan tanke. Är det sådana hemska katastroftankar som man tänker som förälder, är det sådant mamma bruka tänka på när hon ringer mig med oro i rösten? Herregud vad det gör ont. Jag är för känslig. Kan inte föreställa mig sådant, jag går sönder. Tårarna rinner och oron växer.

Jag gick i alla fall upp,  fixade något lätt att äta. Öppnade en bok och la mig i soffan för att finna ro. Febern har inte gett sig så det blev några koppar te. Jag mediterade i takt med min ork. Jag försökte köra några yogaövningar för att få ut all dålig energi, kände mig en aning lättare men jag vet att denna vecka varit turbulent. Men nu ska jag avsluta denna vecka med fin-fina helgdagar.
Idag ska jag vara med en viktig person för mig, som alltid ger mig all energi jag behöver. Jag hoppas jag kan fylla dig med positiv energi.

Hoppas ni får en mysig fredag, kika in senare för veckans kapp-tips som kommer under dagen. Puss!

me

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *